Podnikání a trestná činnost v podnikání - Kadlecová, Veronika; Hejda, Jan, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Popis vývoje hospodářské kriminality v ČR, zejména po listopadu 1989 až do současnosti. Stanovení příčin a návrh možnosti vedoucí ke snížení páchání hospodářské trestné činnosti
Vedoucí práce: Jan Hejda
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: ekonomická kriminalita; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; commercial crime; bachelor's theses