Analýza nástrojů marketingového mixu v podniku FOPO s.r.o. - Koubová, Monika; Ezrová, Hana, 1941-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Charakteristika podniku, analýza produktu, distribuce, analýza komunikačního mixu a ceny, náměty na opatření ke zlepšení
Vedoucí práce: Hana Ezrová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: marketingová komunikace; management [obor bakal. práce]; marketingový mix; bakalářské práce; communication in marketing; bachelor's theses