Nízkoenergetické domy a pasivní domy - Kubalová, Kamila; Pokorný, Jan, 1946-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Principy funkce, energetická náročnost, ekonomické zhodnocení a možnosti uplatnění nízkoenergetických a pasivních domů v ČR
Vedoucí práce: Jan Pokorný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: nízkoenergetické domy; alternativní energetické zdroje; Česko; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; low energy buildings; alternative energy sources; Czechia; bachelor's theses