Jindřichův Hradec - město přátelské k cyklistům - Kučera, Petr, (2006)
Analýza současných možností, které město nabízí cyklistům. Podrobení aktuálního stavu konstruktivní kritice. Návrh případné změny s cílem zlepšit přístupnost hlavních atraktivit a důležitých míst města cyklistům