Jindřichův Hradec - město přátelské k cyklistům - Kučera, Petr; Musil, Martin, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Analýza současných možností, které město nabízí cyklistům. Podrobení aktuálního stavu konstruktivní kritice. Návrh případné změny s cílem zlepšit přístupnost hlavních atraktivit a důležitých míst města cyklistům
Vedoucí práce: Martin Musil
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: cyklistika; dopravní politika; dopravní infrastruktura; Jindřichův Hradec (Česko : oblast); management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; cycling; transportation policy; transport infrastructure; Jindřichův Hradec Region (Czechia); bachelor's theses