Řízení nákladů v podniku Vltavotýnský nábytek, s.r.o. - Luňáčková, Petra; Ezrová, Hana, 1941-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Charakteristika podniku, zdokumentování historického vývoje a popis produkce. Analýza současného způsobu řízení nákladů, popis jednotlivých nákladových položek a metodiky tvorby cen výkonů. Návrh opatření na zlepšení situace
Vedoucí práce: Hana Ezrová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: kalkulace nákladů; kalkulace cen; nákladové účetnictví; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; cost accounting; pricing; cost accounting; bachelor's theses