Datová zařízení počítače - Martínek, Zdeněk; Kincl, Tomáš, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Ucelený přehled datových médií současných počítačů, historický přehled těchto zařízení a nastínění trendů v ukládání dat do budoucna
Vedoucí práce: Tomáš Kincl
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: data; zpracování dat; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; data; data processing; bachelor's theses