Obec a bezdomovci - Moulisová, Lucie Lea; Souček, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Návrh systému pomoci obce bezdomovcům technikou legislativního a ekonomického modelu
Vedoucí práce: Milan Souček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: bezdomovectví; sociální vyloučení; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; homelessness; social exclusion; bachelor's theses