Akciový trh v České republice - Neumann, Jiří, (2006)
Práce se zabývá možnostmi investování do akcií v ČR z pohledu drobných akcionářů, jejich ochranou, funkcí Komise pro cenné papíry a její účinností s problémem zneužití informací při obchodování