Akciový trh v České republice - Neumann, Jiří; Votava, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Práce se zabývá možnostmi investování do akcií v ČR z pohledu drobných akcionářů, jejich ochranou, funkcí Komise pro cenné papíry a její účinností s problémem zneužití informací při obchodování
Vedoucí práce: Libor Votava
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: akcie; burzy cenných papírů; management [obor bakal. práce]; investování; bakalářské práce; stocks; stock exchanges; bachelor's theses