Porovnání daňového systému v ČR se systémem v Kanadě - Nováková, Martina; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Práce se zabývá podrobnostmi systémů ve vybraných zemích a jejich odlišnostmi
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: daňové systémy; Česko; Kanada; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; tax systems; Czechia; Canada; bachelor's theses