Činnost správní rady obecně prospěšné společnosti - Onoda, Erik (2006)
Průzkum, komparace a posouzení zákonných povinností členů správní rady a skutečně vykonávané činnosti členů správní rady na příkladu dvou vybraných obecně prospěšných společností