Činnost správní rady obecně prospěšné společnosti - Onoda, Erik; Nový, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Průzkum, komparace a posouzení zákonných povinností členů správní rady a skutečně vykonávané činnosti členů správní rady na příkladu dvou vybraných obecně prospěšných společností
Vedoucí práce: Jan Nový
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: obecně prospěšné společnosti; správní rady; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; public benefit associations; boards of directors; bachelor's theses