Strukturální fondy Evropské unie - Opolcer, Lukáš; Polívková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Popis strukturálních fondů s cílem porovnání jejich přínosu pro Českou republiku a Německo, kdy byly vybrány dva regiony z ČR a jeden z Německa
Vedoucí práce: Jana Polívková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: strukturální fondy; evropská integrace; management [obor bakal. práce]; operační programy; bakalářské práce; structural funds; European integration; bachelor's theses