Využití projektového řízení pro řízení změn v organizaci - Patka, Roman; Pirožek, Petr, 1971-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Popis systému projektového řízení v podniku a jeho analýza
Vedoucí práce: Petr Pirožek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: projektový management; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; project management; bachelor's theses