The Czech National Bank after the year 1989 - Rezek, Jiří; Kopřiva, Bohumil; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Přehled o vzniku a činnosti České národní banky po roce 1989, její vliv na zavádění tržní ekonomiky a její účast na měnové odluce
Vedoucí práce: Bohumil Kopřiva
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: měnová politika; bakalářské práce; Česká národní banka; monetary policy; bachelor's theses; management [obor bakal. práce]