Management podniku a životní prostředí - Šťástková, Simona; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Práce se zabývá dobrovolným přístupem podniku k ochraně životního prostředí a systémem environmentálního managementu
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: environmentální management; ISO 14000 (normy jakosti); ochrana životního prostředí; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; environmental management; ISO 14000 Series Standards; environmental protection; bachelor's theses