Rezervy a jejich úloha v podnikání - Valaščíková, Eliška; Zmrhalová, Alena, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Charakteristika rezerv. Analýza důvodů pro vytváření rezerv. Právní, účetní a daňové aspekty operací
Vedoucí práce: Alena Zmrhalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: mezinárodní účetní standardy; účetní standardy; management [obor bakal. práce]; rozvaha; bakalářské práce; international accounting standards; accounting standards; bachelor's theses