Dôchodková reforma Slovenskej republiky - Varga, Michal; Musil, Martin, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Analýza příčin reformy, důsledky reformy, popis reformy, průběh reformy. Výsledky reformy
Vedoucí práce: Martin Musil
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: důchodová politika; Slovensko; management [obor bakal. práce]; důchodová reforma; bakalářské práce; pension policy; Slovakia; bachelor's theses