Management veřejného dluhu doporučení mezinárodních institucí - Versichová, Lenka (2006)
Doporučení mezinárodních institucí např. Mezinárodního měnového fondu, Světové banky atd. Pokus o zhodnocení situace v ČR vzhledem k těmto doporučením