Antivirová a spywarová ochrana počítačů - Vyhnálek, Aleš; Pokorný, Pavel, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Popis antivirové a firewallové ochrany programů. Práce je zaměřena na způsoby ochrany počítačů
Vedoucí práce: Pavel Pokorný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: antivirový software; firewally; počítačové viry; zabezpečení počítačových sítí; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; antivirus software; firewalls; computer viruses; computer network security; bachelor's theses