Die Wiedervereinigung Deutschlands - Tuma, Václav; Polívková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Hospodářský vývoj sjednoceného Německa
Vedoucí práce: Jana Polívková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: ekonomická geografie; Německo; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; economic geography; Germany; master's theses