Vybrané položky účetních výkazů ZOD v Herálci a jejich analýza - Krupičková, Markéta (2006)
Základní charakteristika a klasifikace položek účetních výkazů, oceňování, vypovídací schopnost údajů a spolehlivost zobrazení účetních výkazů. Analýza vybraných položek v časové řadě