Vybrané položky účetních výkazů ZOD v Herálci a jejich analýza - Krupičková, Markéta; Zmrhalová, Alena, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Základní charakteristika a klasifikace položek účetních výkazů, oceňování, vypovídací schopnost údajů a spolehlivost zobrazení účetních výkazů. Analýza vybraných položek v časové řadě
Vedoucí práce: Alena Zmrhalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: účetnictví; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; accounting; master's theses