Strategický rozvoj firmy Miroslav Koura - Aktuální reality - Rutová, Veronika; Kovář, František, 1940-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Interní strategická analýza, SWOT analýza, externí strategická analýza - PEST analýza. Návrh rozvojové strategie
Vedoucí práce: František Kovář
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: strategický management; management [obor dipl. práce]; analýza SWOT; PEST analýza; diplomové práce; strategic planning; master's theses