Vazby českého průmyslu automobilových součástek na 10 největších světových výrobců automobilů - Soukup, Jiří (2006)
Analýza rozsahu, významu a struktury průmyslu automobilových součástek v ČR a jejich spojení s konkrétními světovými automobilkami