Vazby českého průmyslu automobilových součástek na 10 největších světových výrobců automobilů - Soukup, Jiří; Štrach, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Analýza rozsahu, významu a struktury průmyslu automobilových součástek v ČR a jejich spojení s konkrétními světovými automobilkami
Vedoucí práce: Pavel Štrach
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: mezinárodní hospodářské vztahy; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; international economic relations; master's theses