Přeshraniční spolupráce v oblasti sociální péče - Bártová, Jana; Sedláková, Jaroslava, 1972-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Analýza přeshraniční spolupráce v oblasti sociální péče v Euroregionu Silva Nordica
Vedoucí práce: Jaroslava Sedláková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: sociální péče; sociální služby; projektový management; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; social care; social service; project management; master's theses