Společenská zodpovědnost firem a neziskový sektor - Benešová, Lucie; Nový, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Možné motivy a postoje, které vedou firmy k podpoře občanského sektoru v místě jejich působnosti, možná rizika zneužití CSR
Vedoucí práce: Jan Nový
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: dárcovství; udržitelný rozvoj; management [obor dipl. práce]; mezisektorová spolupráce; diplomové práce; generosity; sustainable development; master's theses