Vybrané položky účetních výkazů a jejich analýza - Váňová, Eva (2006)
Základní charakteristika a klasifikace účetních výkazů, oceňování, vypovídací schopnost údajů a spolehlivost zobrazení. Analýza vybraných položek v časové řadě