Vybrané položky účetních výkazů a jejich analýza - Váňová, Eva; Zmrhalová, Alena, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Základní charakteristika a klasifikace účetních výkazů, oceňování, vypovídací schopnost údajů a spolehlivost zobrazení. Analýza vybraných položek v časové řadě
Vedoucí práce: Alena Zmrhalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: účetnictví; management [obor dipl. práce]; účetní výkazy; horizontální analýza; vertikální analýza; diplomové práce; accounting; financial statements; master's theses