Trh práce ve vybraném regionu - Marešová, Stanislava (2006)
Zhodnocení a dopad nového Zákona o zaměstnanosti na situaci ve vybraném regionu. Využívané nástroje politiky zaměstnanosti a zhodnocení jejich efektivnosti