Trh práce ve vybraném regionu - Marešová, Stanislava; Sedláková, Jaroslava, 1972-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Zhodnocení a dopad nového Zákona o zaměstnanosti na situaci ve vybraném regionu. Využívané nástroje politiky zaměstnanosti a zhodnocení jejich efektivnosti
Vedoucí práce: Jaroslava Sedláková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: politika zaměstnanosti; trh práce; nezaměstnanost; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; manpower policy; labor market; unemployment; master's theses