Vzory pro návrh uživatelského rozhraní - Vávra, Jan (2006)
Popis oblasti vzorů pro návrh uživatelského rozhraní. Soubor základních a nejvyužívanějších vzorů pro správné sestavení a implementaci uživatelského rozhraní. Sjednocení formy zápisu. Překlad do češtiny a prezentace pomocí webové stránky