Vzory pro návrh uživatelského rozhraní - Vávra, Jan; Buchalcevová, Alena, 1958-; Osvaldová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Popis oblasti vzorů pro návrh uživatelského rozhraní. Soubor základních a nejvyužívanějších vzorů pro správné sestavení a implementaci uživatelského rozhraní. Sjednocení formy zápisu. Překlad do češtiny a prezentace pomocí webové stránky
Vedoucí práce: Alena Buchalcevová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: informatika; uživatelská rozhraní; grafická uživatelská rozhraní; informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; informatics; user interfaces; graphical user interfaces; bachelor's theses