Zabezpečení přístupu koncových stanic - Beneš, Jiří; Pavlíček, Luboš; Tlustý, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Bezpečnost koncové (pracovní) stanice v počítačové síti při použití pouze softwarových technologií. Analýza zabezpečení pracovní stanice, zabezpečení komunikace pracovní stanice s počítacovou sítí a zabezpečení připojování oprávněných stanic a uživatelů do počítačové sítě. Způsob obrany za použití současných softwarových technologií
Vedoucí práce: Luboš Pavlíček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: informatika; počítačové sítě; zabezpečení počítačových sítí; počítačová bezpečnost; informatika [obor dipl. práce]; diplomové práce; informatics; computer networks; computer network security; computer security; master's theses