Dlouhodobá nezaměstnanost - Procházková, Eva (2006)
Analýza problematiky dlouhodobé nezaměstnanosti v ČR a EU. Výsledky Lisabonské strategie k posilování konkurenceschopnosti v EU. Možnosti řešení. Projekt Příležitostné registrované práce