Dlouhodobá nezaměstnanost - Procházková, Eva; Kotýnková, Magdalena, 1948-; Durdisová, Jaroslava, 1945-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2006)
Analýza problematiky dlouhodobé nezaměstnanosti v ČR a EU. Výsledky Lisabonské strategie k posilování konkurenceschopnosti v EU. Možnosti řešení. Projekt Příležitostné registrované práce
Vedoucí práce: Magdalena Kotýnková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2006
Keywords: národní hospodářství; trh práce; nezaměstnanost; politika zaměstnanosti; sociální vyloučení; národní hospodářství [obor dipl. práce]; dlouhodobá nezaměstnanost; diplomové práce; national economy; labor market; unemployment; manpower policy; social exclusion; master's theses