Aktuální vývoj na světovém trhu emisemi skleníkových plynů - Vlček, Ondřej (2006)
Řešení problematiky emise skleníkových plynů. Kjótský protokol. Mimoevropské povinné systémy emisního obchodování zavedené i plánované