Aktuální vývoj na světovém trhu emisemi skleníkových plynů - Vlček, Ondřej; Jílková, Jiřina, 1956-2022; Vojáček, Ondřej, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2006)
Řešení problematiky emise skleníkových plynů. Kjótský protokol. Mimoevropské povinné systémy emisního obchodování zavedené i plánované
Vedoucí práce: Jiřina Jílková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2006
Keywords: mezinárodní obchod; skleníkový efekt; emisní práva; klimatické změny; znečištění životního prostředí; mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; international trade; greenhouse effect; emissions trading; climate changes; environmental pollution; master's theses