Finanční aspekty podnikání obcí - Ctibůrková, Jiřina; Peková, Jitka, 1946-; Březina, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2006)
Právní postavení obcí v České republice a jejich funkce v rámci výkonu veřejné správy. Hospodářská činnost obce. Výkon samosprávy na úrovni obcí a zhodnocení podnikání obcí jako způsobu jejich efektivnějšího hospodaření s majetkem. Hospodaření konkrétní obce
Vedoucí práce: Jitka Peková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2006
Keywords: místní správa; regionální ekonomie; veřejné rozpočty; obce; příspěvkové organizace; regionalistika a veřejná správa [obor dipl. práce]; hospodaření obcí; diplomové práce; local government; regional economics; public budgeting; municipalities; nonprofit organizations; master's theses