Podpora aktivit neziskových organizací ze strany velkých firem - Pilná, Lucie (2006)
Role firemního dárcovství ve financování aktivit neziskového sektoru. Formy firemní podpory, typy podporovaných projektů, kritéria výběru podporovaných projektů a konkrétní financováním ve zvolených firmách v případových studiích čtyř velkých firem