Podpora aktivit neziskových organizací ze strany velkých firem - Pilná, Lucie; Kadeřábková, Jaroslava, 1942-; Fabianek, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2006)
Role firemního dárcovství ve financování aktivit neziskového sektoru. Formy firemní podpory, typy podporovaných projektů, kritéria výběru podporovaných projektů a konkrétní financováním ve zvolených firmách v případových studiích čtyř velkých firem
Vedoucí práce: Jaroslava Kadeřábková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2006
Keywords: veřejně-soukromá partnerství; neziskový sektor; financování programů a projektů; regionalistika a veřejná správa [obor dipl. práce]; diplomové práce; public-private partnerships; nonprofit sector; project financing; master's theses