Vstup ČR do EU a pojistný trh v ČR - Králová, Lucie (2006)
Zavedení legislativních změn, týkajích se pojištění a pojišťovnictví, po vstupu ČR do EU. Hodnocení vývoje ukazatelů pojistného trhu v souvislosti se vstupem ČR do EU. Dopad na český pojistný trh a možné směry dalšího vývoje