Vstup ČR do EU a pojistný trh v ČR - Králová, Lucie; Ducháčková, Eva, 1958-; Daňhel, Jaroslav, 1943-2025; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2006)
Zavedení legislativních změn, týkajích se pojištění a pojišťovnictví, po vstupu ČR do EU. Hodnocení vývoje ukazatelů pojistného trhu v souvislosti se vstupem ČR do EU. Dopad na český pojistný trh a možné směry dalšího vývoje
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: pojišťovnictví; pojistné právo; finance [obor dipl. práce]; pojistný trh; pojistnětechnické rezervy; diplomové práce; insurance; insurance law; master's theses