Zdravotní politika v České republice - Benešová, Lucie; Poláková, Olga, 1944-; Mertl, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2006)
Vymezení základních pojmů souvisejících se zdravotnictvím (zdraví a péče o něj, zdravotnické služby, zdravotní politika a zdravotnictví). Zdravotnický systém a jeho typologie, možnosti financování a úhrada zdravotní péče. Výdaje na zdravotnictví v ČR a návrhy na zlepšení situace
Vedoucí práce: Olga Poláková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2006
Keywords: zdravotnictví; zdravotní politika; ekonomika zdravotnictví; zdravotní péče; Česko; národní hospodářství [obor dipl. práce]; financování zdravotnictví; diplomové práce; health service; health policy; medical economics; health care; Czechia; master's theses