Podpora ochrany životního prostředí z fondů Evropské unie se zaměřením na NUTS 2 Severovýchod - Bílková, Kateřina (2006)
Podpora ochrany životního prostředí z fondů Evropské unie (především strukturálních) v rámci NUTS 2 Severovýchod. Zkoumání podpory v rámci Iniciativy INTERREG IIIA a Operačního programu Infrastruktura