Podpora ochrany životního prostředí z fondů Evropské unie se zaměřením na NUTS 2 Severovýchod - Bílková, Kateřina; Postránecký, Josef, 1961-; Horáček, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2006)
Podpora ochrany životního prostředí z fondů Evropské unie (především strukturálních) v rámci NUTS 2 Severovýchod. Zkoumání podpory v rámci Iniciativy INTERREG IIIA a Operačního programu Infrastruktura
Vedoucí práce: Josef Postránecký
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2006
Keywords: ochrana životního prostředí; strukturální fondy; evropská integrace; regionalistika a veřejná správa [obor dipl. práce]; diplomové práce; environmental protection; structural funds; European integration; master's theses