Analýza ekonomiky výstavby větrné elektrárny může se takovýto projekt ekonomicky vyplatit? - Khorel, Tomáš (2006)
Problematika výstavby větrné elektrárny z pohledu investora. Komplexní pohled na tuto oblast energetiky s důrazem na ekonomickou stránku