Analýza ekonomiky výstavby větrné elektrárny může se takovýto projekt ekonomicky vyplatit? - Khorel, Tomáš; Geuss, Erik, 1963-; Knápek, Jaroslav, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2006)
Problematika výstavby větrné elektrárny z pohledu investora. Komplexní pohled na tuto oblast energetiky s důrazem na ekonomickou stránku
Vedoucí práce: Erik Geuss
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2006
Keywords: alternativní energetické zdroje; větrná energie; větrné elektrárny; projektový management; aplikovaná environmentální ekonomie,politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; alternative energy sources; wind energy; wind power plants; project management; bachelor's theses